Kinek ajánljuk a díszdobozokat?

látványos termék        

Aki figyelemfelkeltő, egyedi csomagolást szeretne.

Az emberi szem mindig keresi a különleges, új dolgokat és egye jobban megszokja a minden nap látott, hagyományos színeket és formákat. Egy kasírozott díszdoboz már első látásra felkelti az érdeklődést. Tartós alapanyag, kissé robusztusabb megjelenés kíváncsiságot ébreszt. Egy gyönyörű grafikával ellátva pedig ez a formai sajátosság eleganciát sugall. Már ránézésre felkelti a vásárlók figyelmét és minden figyelemben ott lapul a vásárlás ígérete.

 

vedelem

Tartós csomagolást keres, ami megóvja a terméket a sérülésektől.

A díszdobozok erős alapanyagának köszönhetően nagyon magas védelmet biztosítanak a terméknek. Az 1-3 mm vastagságú szürke lemez váz körül öleli a terméket és így tökéletesen megvédi az esetleges sérülésektől. Emellett igény szerint a csomagolásba tudunk betétet elhelyezni, amely megakadályozza a termék mozgását és extra védelmet biztosít.

prémium  kategóriás termék

Aki igazán prémium kategóriás csomagolást szeretne a termékének.

Amennyiben szeretné termékét a minőségének és presztízsének megfelelően becsomagolni, érdemes elgondolkodnia a formaválasztáson túl a felületkezelési lehetőségeken, amelyekkel igazán különlegessé teheti terméke csomagolását. Prég, Dombor, Cold foil vagy egyéb eljárásokkal teljesen egyedi lehet a csomagolás megjelenése. Ezekről a lehetőségekről szívesen küldünk mintacsomagot vagy adunk bővebb tájékoztatást.

 

fozza a minőségérzetet

Olyan csomagolást szeretne, amely fokozza a minőségérzetet.

Prémium kategóriás termékek esetében különösen fontos a csomagolás, hiszen sok esetben ezeket a termékeket ajándéknak szánják. Egy elegáns csomagolás felértékeli az árut, még ünnepélyessé teszi a pillanatot. A termék és a hozzá illő csomagolás harmonikus látványa fokozza a vizuális élményt.

 

forma választék

Egyszerű, hagyományos, vagy esetleg különleges formát keres.

A díszdobozok esetében számtalan forma létezik, a méretválasztási lehetőségekről nem is beszélve. Oldalunkon található standard és különlegesebb formákon kívül lehetőség van teljesen egyedi kinézetű csomagolást is kérni. Amennyiben van egy elképzelése és ezt a formát nem találja honlapunkon, kérjük jelezze felénk és mi megtervezzük az elképzeléseinek legjobban megfelelő csomagolást.